Details

Keywords Change this

Japanese Architecture

Project timeline

Add this

Type

Residential

Location Change this

Hiroshima
Japan

Current state

Original

Architect Change this

House in Gohara Change this

Hiroshima, Japan
by Suppose Design Office Change this
1 of 5

Description Change this

House in Gohara is a house of a young couple.

When I visited this site at first, I thought that I wanted to take the blessed environment of the neighborhood as much as possible.

And, to make the nature in order to stand out the building, it is composed of few materials as much as possible.

Then, it is neither a partition nor fittings among each part in the interior space. It composes- as the exterior space partitions the interior space.

By becoming familiar relation between the interior space and the exterior, and we could reach the new relation that it is not one space, it is not some parts of spaces either. We hope to become the place for architecture as a simple matter to enjoy nature using neither a special material nor the technology.

Sources

Comments

Register to join to conversation.