Details

Keywords Change this

Add this

Project timeline

2001 – 2010

Type

Healthcare

Location Change this

Carrer del General Weyler, 44
08912 Barcelona
Spain

Architect Change this

Team

Rafael Berengena, Daniel Guerra

Gross floor area Change this

1,606m²

Badalona Healt Center Change this

Barcelona, Spain
by BAAS Arquitectura Change this
1 of 8

Description Change this

The building opens out onto a newly-built square and has a courtyard-style entrance. The new health center, together with future council buildings, will shape a new urban space. The consulting area is a black prism covered with ceramic lattice which is supported from the ground floor. A single, very expressive column separates the entrance courtyard from the remaining public space.

Comments

Register to join to conversation.